Oktobernytt

img
okt
28

Det händer enormt mycket inom Prima just nu, både för allmän syn och sådant som ligger bakom kulisserna och gror/planeras.
Därför känner jag att jag vill släppa en liten oktobernytt för att sprida ljus på vad som har hänt sista tiden och lite vad som komma skall ?

För att följa temat på bilderna ovan så börjar vi såklart med …

CSGO

Vårt CSGO-lag har sedan slutet av september tävlat i en turnering som heter ESEA Open som är en turnering där man tävlar mot andra lag om att kvala vidare till nästa ”serie” likt ett divisions-spel i vilken sport som helst. Prima har just nu 7-3-0 i statistik ( vinster – förluster – oavgjorda ) och ligger idag på 72 plats.
Från att ha haft problem med sin lineup av så har de kommit samman mycket bra! Både jag och övriga föreningen är enormt imponerade och stolta över vad de har presterat än så länge i turneringen. Tilläggas skall göra att lagkapten Kaffe och hans grabbar kom in i turneringen med målet att spela ihop sig och svetsa ihop sammanhållningen, inte nödvändigtvis prestera och komma på topp. Med den fina starten dom har haft än så länge så ser jag och övriga styrelsen fram emot nästa säsong av ESEA Open och Prima’s framfart.

PUBG

För att bredda vår marknad ännu mer inom eSport så har vi valt att etablera ett lag inom det snabbt växande spelet Playerunknown Battleground.
Uttagningen kommer gå till så att under resten av 2017 kommer vi samla ihop ett antal duos som kommer spela med varandra och utifrån det så kommer vi där välja ut 2 stycken Duo’s som bildar vår Squad. Detta ger oss 2 lag som kan tävla som duo – och ett Squad-lag.

Vi ser fram emot att följa vart både vår lagsatsning och självklart hela framtiden för PUBG tar vägen.

Twitch

I samband med att vårt CSGO lag har spelat på ESEA så har jag själv tillsammans med PwNuten valt att casta matcherna av egentligen flera anledningar.
Primärt vill vi självklart stötta vårt egna lag i deras väg framåt och även hjälpa er övriga medlemmar att följa deras väg framåt.
Men även genom detta sprider vi vårt namn och våra kanaler och vi har genom detta även fått in lag vi mött som kommit in i våra kanaler och hängt med oss.
Det bästa exemplet är ett lag som förlorade ganska ordentligt mot vårt , och kommer in i chatten efteråt och t.o.m lyckas vinna en giveaway. Lite plåster på såren kanske ?

Något som är ännu roligare hände idag (faktiskt bara för några timmar sen). Ett mail kom från Twitch där de bjuder in oss till att bli Affiliates!!!
För er som inte är insatta i Twitch så finns det egentligen tre typer av konton : ”Vanliga” streamers – Affiliates – Partners

Alla som går med i Twitch blir Streamer – men när man fyllt upp vissa behov/krav så blir man lyft till Affiliates och därefter till Partner.
Som exempel – Affiliate kräver att man castat en viss mängd tid med krav på längd, aktivitet och antal följare inom de sista 30 dagarna.

Vi har lagt ner en hel del energi på att få vår stream bra med både content, grafik och för er tittare – och uppenbarligen så har även Twitch själva lagt märke till oss.
Detta är en enormt viktig stämpel vi har fått – vi gör det rätt och vi gör det bra!! Stort tack till PwNuten som har hjälpt till att casta våra matcher och stort tack till alla er som kommit och hängt med oss! ? Det är tack vare er som vi har nått denna oerhört viktiga milstolpe.

1-årsfirande

Detta är att vara ute i god tid – men planeringen är i full fart för vårt 1-årsfirande! Vi kommer under helgen 23-24-25 februari 2018 köra en fullspäckad helg för att fira 1 år som förening. Helgen kommer innehålla allt från giveaway, tävlingar, turneringar, casting och intervjuer. Detta kommer utan tvekan bli den mest actionspäckade helgen sedan vi började.

Vi hoppas att ni alla vill komma och hänga med oss denna helg. Boka in den redan nu – mer information kommer när vi närmar oss! ?

Oktobertävlingen
Vi har under Oktober en tävling där man kan vinna massa coola priser från Prima (och även en 240GB SSD-disk) – hoppas ingen av er har missat den ?
Då vi själva har varit dåliga att lyft denna tävling så har vi valt att förlänga den till sista november (alltså 2017-11-30).
Just nu är det tight i toppen – så tveka inte – prata med dina vänner och se till att dom kommer in och använder dig som referens.

Summering
Ja, förutom att jag råkade ta bort allt jag skrev och fick skriva om allt igen (skyller på katten jag inte har eller något) så vill jag egentligen summera allt.
Jag är enormt stolt över vad vi har åstadkommit på vår tid som förening som just nu sträcker sig till lite över 8 månader.

Detta är 100% tack vare er underbara medlemmar och våra lika underbara sponsorer!

Jag är otroligt stolt över er alla – och jag hoppas vi tillsammans kommer ta 2018 med storm!

Väl mött – och återigen tack för allt stöd ni gett under 2017!

/Martin aka PrimoFamilia tillsammans med styrelsen

Kategorier