Stöd Musikhjälpen

img
Nov
10

Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. En del barn som lever i fattigdom tvingas bidra till familjens försörjning och att sälja sin kropp kan ibland vara det enda alternativet.

Det här är något som behöver lyftas – och vi vill såklart dra vårt strå till stacken!

Det är förbjudet att köpa, sälja eller delta i handel av människor. Ändå har människohandeln blivit en av världens största organiserade brottsliga verksamheter, där barns kroppar är en efterfrågad handelsvara. Sexhandeln med barn är en växande kriminell miljardindustri, där mörkertalen är enorma.

Många av de barn som far illa syns knappast i någon statistik. Två miljoner barn utnyttjas i sexhandeln varje år, men bara i Indien uppger FN att siffran är 1,2 miljoner, och organisationer är eniga om att fler barn är drabbade.

Kring just detta har Musikhjälpen satt sitt mål i år, och vi har tagit rygg på DraySwe (twitch.tv/drayswe) och hans insamling ”Gamers med hjärta” och drar vårt till denna goda sak!

Prima eSport kommer att gå in med 500 kronor för att stödja detta ändamål, och vi ger dig chansen att hjälpa till ännu mer.

Du kan enkelt donera pengar direkt till bössan här ,
eller
bli föreningsmedlem (100 kr / år) så skänker Prima eSport hela medlemsavgiften till Musikhjälpen.

Hjälp denna enormt viktiga fråga – alla belopp gör en enorm skillnad!

Kategorier